2011. július 31., vasárnap

Major: Nemzetközi gazdaságtan feladatgyűjtemén - Jelenlegi ára: 2 185 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Nemzetközi gazdaságtan feladatgyűjteményA könyv listaára: 2300 Ft. Leírás:
Jelen feladatgyűjtemény a Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetem (a mai Budapesti Corvinus Egyetem) makroökonómia tanszéke által oktatott Nemzetközi gazdaságtan (Makroökonómia 1/2. ) kurzushoz készült, de valamennyi hasonló kurzus oktatója és hallgatója haszonnal forgathatja. A példatár első része - döntően tesztjellegű kérdések formájában - a főleg mikroökonómiai ismeretekre támaszkodó nemzetközi kereskedelem elméletének, valamint a nagyrészt makroökonómiai ismeretekre épülő nyitott gazdaságok makroökonómiájának (nemzetközi pénzügyek) elméleti kérdéseit tárgyalja, tematikus sorrendben. Olyan témák kerülnek sorra, mint a nemzetközi kereskedelem elmélete, a kereskedelempolitika, a nemzeti jövedelem elszámolása és a fizetési mérleg, a valutaárfolyam, kamatláb és árszínvonal, a lebegő és a rögzített árfolyamrendszer makroökonómiája rövid távon vagy a nemzetközi makrogazdasági politika. Az egyes fejezeteket feleletválasztós kérdések, valamint számítási és geometriai feladatok alkotják. A gyakorló feladatok mintegy összefoglalásaként minta vizsgasorral zárul az első tartalmi egység. A második rész tartalmazza a tesztkérdések megoldási kulcsait, illetve néhányuk megoldási menetét, valamint a feladatok megoldásának részletes leírását. Általános gyűjtőkörű- és szakkönyvtáraknak ajánlott kiadvány. ISBN: 963-545-404-XA termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 185 Ft

Az aukció vége: 2011-08-02 09:10
. Major: Nemzetközi gazdaságtan feladatgyűjtemén - Jelenlegi ára: 2 185 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése