2011. július 31., vasárnap

A Lévai örökség és a magyar energetika - Jelenlegi ára: 2 380 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! A Lévai örökség és a magyar energetikaA könyv listaára: 2900 Ft. Leírás:
Lévai András (1908-2003), a neves professzor születésének századik évfordulójára rendezett, 2008. novemberi konferencia előadásait tartalmazza jelen kötet - a kötetcím egyben a 9. Energiapolitikai Fórum alcíme is volt. A gyűjtemény első dokumentuma Lévai professzor utolsó cikke, mely a magyar energiaszektor fejlődéstörténetének kritikai elemzését adja. Ezt követik Az örökség című fejezetben szereplő előadások leírt változatai, ahol megtalálhatjuk a szerkesztő, Járosi Márton írását, a magyar energetika eszmetörténetének vázlatát, de olvashatunk Lévai szerepéről az atomenergia hazai meghonosításában, a liberalizált villamosenergia-rendszerről, a magyar energiapolitikáról, a bánhidai erőműről vagy a Lévai-szobor felavatásáról a Műegyetemen. Ezt követi Az utolsó küzdelmek című fejezet, mely a professzornak az energiaipar privatizációja ellen, élete utolsó szakaszában kifejtett nyilvános tevékenységét dokumentálja. Ezen források között megtalálhatjuk az Energiagazdálkodási Tudományos Egyesület állásfoglalását, valamint a Göncz Árpád államfőhöz és Orbán Viktor akkori miniszterelnökhöz írott levelét is. A kötetet azon írások zárják, melyek azt mutatják meg, hogyan él tovább Lévai szellemisége napjainkban, így szó esik a Lévai Alapítványról is. A kiadványt DVD-melléklet egészíti ki, mely tartalmazza az előadások egy részét, valamint a szoboravatások felvételeit. Szakkönyvtáraknak ajánlott kötet. ISBN: 978-963-302-018-0A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 380 Ft

Az aukció vége: 2011-08-02 10:15
. A Lévai örökség és a magyar energetika - Jelenlegi ára: 2 380 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése